In dit schoonheidssalon geen lawaai, geen telefoongerinkel….enkel puur genieten van het moment en herbronnen!

Sarah Van der Sande heeft met haar schoonheidssalon in Vilvoorde de oplossing voor uw drukke leven.

Vertrouw uw lichaam toe aan haar ervaren handen en laat deze schoonheidspecialiste u verwennen met massages, lichaamsbehandelingen en mani- en pedicures.

Behandelingen
In dit schoonheidssalon is er voor ieder wat want zowel man als vrouw is welkom voor een deugddoende behandeling. Tijdens de verzorgingen met de producten van o.a. Charme d'orient,Forever Living geven we u al het goede van zeezout ,arganolie en aloe vera.Zuiver, vrij van parabenen en een hoge concentratie aan mineralen zorgt voor een hydraterende, voedende en doorbloeding-stimulererende behandeling. Ook een mani of pedi met of zonder gellak is mogelijk en tevens voor de epilaties met hars of pincet is Het Schoonheidshuisje in Vilvoorde uw nieuwe favoriete plek. Voor een gedetaileerde prijslijst van onze behandelingen klikt u hier.

Cadeaubonnen
Wil u iemand anders laten kennismaken met dit schoonheidssalon of bent u opzoek naar een creatief cadeautje? Waarom geen cadeaubon van Het Schoonheidshuisje. Sarah Van der Sande heeft voor elk budget wat!

Openingsuren
Ma : 9u – 20u  Di : 9-20u Woe: 9u-17u Do: 10u-20u Vrij: 9u-17u  
Za: 9.30u – 15u 

Zeer tevreden van uw bezoekje aan het schoonheidssalon en wilt u de producten beter leren kennen als particulier ? Sarah geeft u graag meer uitleg.

Schoonheidssalon Het Schoonheidshuisje in Vilvoorde, voor ontspanning, rust en schoonheid.